Onze klankbordgroep

Onze klankbordgroep ondersteunt Delen Smaakt Beter door mee te denken over de verdere ontwikkeling van ons concept en de vorming van een hechte community. Ze helpen bij het organiseren van bijeenkomsten voor abonnees en verkennen hoe bedrijven meer betrokken kunnen raken bij ons initiatief. Hun inzichten en ideeën dragen bij aan de versterking van ons project en de verbinding met de gemeenschap. 

Hieronder stellen onze leden zich voor en leggen uit waarom ze lid zijn van onze klankbordgroep. 

Diane Schaap

Delen Smaakt Beter is een briljante combinatie van twee voor mij belangrijke dingen: mijn medemens ondersteunen en lekker eten. Geen seconde aarzelde ik om mij op in te schrijven. Ik geniet elke maand dubbel van de heerlijke maaltijden. Dus aarzelde ik ook geen seconde toen ik werd benaderd voor de Klankbordgroep.

Zo fijn om het initiatief een boost te geven door de klantenperspectief te vertegenwoordigen tijdens het uitwisselen van ideeën.

Wendy de Vletter

Ik ben Wendy Knoppers, 73 jaar en woonachtig in Wageningen. Met mijn abonnement bij Delen Smaakt Beter geniet ik van heerlijke, voedzame internationale gerechten. Daarnaast krijgen koks met een internationale achtergrond kans op de arbeidsmarkt, en kunnen maaltijden gedoneerd worden aan mensen in nood, zoals in het AZC en de voedselbank.

Het gaat niet om hoeveel je geeft, maar om de bereidheid om te delen. Graag draag ik bij aan de verdere ontwikkeling van dit mooie concept in de klankbordgroep.

Dedde de Jong

Het voelt voor mij of ik met alle abonnementhouders van Delen Smaakt Beter een kleine Wageningse community vorm, die niet alleen geniet van uitstekende maaltijden (en lekker een keer niet koken!), maar ook samen vorm geeft aan het sociale doel van Delen Smaakt Beter. In de afgelopen jaren gingen duizenden gedoneerde maaltijden naar asielzoekers en de gebruikers van de voedselbank. Tot grote tevredenheid van alle partijen. Voor bestaande en nieuwe initiatieven willen we de groep abonnementhouders flink uitbreiden. We zijn ervan overtuigd dat er veel meer gezinnen en een- en tweepersoons huishoudens zijn die op deze manier een stukje van hun welvaart willen delen en daarmee ook een signaal afgeven dat armoede onrecht is.

Monique Derks

Het enthousiasme van Masood is heel aanstekelijk. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken voordat ik ‘ja’ tegen zijn vraag om lid te worden van de klankbordgroep Delen smaakt beter. Ik sponsor het project al een paar jaar vanuit mijn eigen bedrijf. In de eerste plaats omdat ik iedereen gun om te proeven van de heerlijke, gezonde maaltijden. Ook als je die normaal gesproken niet kunt betalen. En ik ben heel enthousiast over het feit dat de koks, vaak vrouwen met een migratieachtergrond en een afstand tot de arbeidsmarkt, on-the-job worden opgeleid tot echte professionals die trots zijn op hun werk.

Als opleidingskundige kijk ik daar met heel veel plezier naar! Ik werk er graag aan mee om dit prachtige initiatief nieuw leven in te blazen. We hebben een heleboel mooie plannen om dit te verwezenlijken!